fbpx

Hoi, wij zijn Tactisch Online!

Wie zijn wij?

Over ons

Tactisch Online is een jong online marketing bureau in Katwijk. Sinds 2021 ondersteunen wij bedrijven bij het behalen van online resultaten. Wij houden van duidelijke en heldere communicatie, en heb je dan alsnog vragen? Dan krijg je makkelijk en snel antwoord via whatsapp, probeer maar!

Hoe gaan we te werk?

Onze werkwijze

Wat kun je van ons verwachten als je klant wordt? Nou wij beloven in ieder geval geen gouden bergen, maar we beloven wel dat we keihard onze best gaan doen om jouw bedrijf (online) te laten groeien! Dit doen we doormiddel van:

Hier zijn we trots op!

Google Partner

De Google Partner-badge wordt uitgereikt aan bedrijven met diepgaande kennis van Google Ads-producten. Zoals Google zelf zegt: ”The Google Partner badge shows that specific Partners have passed Google Ads product certification exams and are up to date with the latest product knowledge. In other words, they earned it”

Lees hier meer over wat een Google Partner nou eigenlijk inhoud.

Lees hier meer over wat een Google Partner nou eigenlijk inhoud.

Veelgestelde vragen

F.A.Q

Een online marketing bureau is een bedrijf dat gespecialiseerd is in bepaalde online marketing activiteiten. Ze kunnen de gehele marketing van een bedrijf verzorgen, of een bedrijf op bepaalde vlakken ondersteunen. 

Een online marketing bureau zorgt ervoor dat een bedrijf:

  • Beter gevonden wordt door (potentiële) klanten
  • Online zichtbaar wordt voor hun doelgroep

Dit doen ze door bepaalde expertises uit te voeren voor een bedrijf.

De kosten van Tactisch Online hangen af van het pakket dat je aanschaft.  Wil je weten wat de kosten voor jouw bedrijf zullen zijn? Vraag dan gratis en vrijblijvend een online marketingplan op maat aan, hierin vind je een indicatie van de kosten.

Overweeg je om Tactisch Online te gaan?

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in, en ontvang een gratis online marketingplan voor jouw bedrijf!

Chat openen
1
💬 Vragen? chat met ons
Hallo 👋,

Ik sta je graag te woord, kan ik je ergens mee helpen?

Groeten,
Lester Visser | Founder Tactisch Online